2. septembra 2013

Pečená zelenina alebo tip na výborný "neskoroletný" obed

Leto skončilo. :( Bolo krátke a intenzívne. Máme dnes 1. september a či sa nám to páči alebo nie, pomaly nastupuje jeseň.  Ale je úplne super, že trhy sú plné samých dobrých vecí. 
A tak si môžeme urobiť, napríklad takýto výborný zeleninový obed a zapíjať ho výborným ružovým vínom.
Čo by ste povedali na: 
  • pečenú papriku s cesnakom a s bylinkami
  • paradajkovú omáčku z čerstvých paradajok
  • grilovaný baklažán ochutený cesnakom, limetkou, petržlenovou vňaťkou a dobrým olivovým olejom
  • pečené zemiaky s rozmarínom
  • pečenú tekvicu hokkaido


grilovaný  baklažán
Grilovaný baklažán s bylinkami
pečená paprika
Pečená paprika s bylinkami

Paradajková omáčka 
Pečené zemiaky
Pečené zemiaky s rozmarínom 
Pečená tekvica hokaido
neskoroletný obed

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára